BejelentésOKOSÍTÓ MOZGÁS
Szenzomotoros terápia

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Kedves Szülők! 

Tudják Önök, hogy gyermekük fejlesztésének egyik legfontosabb eszköze a mozgás?

Amíg a gyerekek kicsik, az egész család érdeklődve figyeli, hogyan fejlődik mozgásuk. Mikor kezdenek kúszni, mászni, állni, járni....

Sajnos később ez háttérbe szorul, és "csak" az értelmi képességek fejlesztésére fordítunk nagy hangsúlyt. Pedig a mozgás a fejlesztés egyik hatékony eszköze!

Korunk- az urbanizáció- okozta társadalmunk mozgásszegény életmódját, ami sajnos mára a gyerekeket is elérte. Nekik igényük még lenne a mozgásra, de lehetőségük egyre kevesebb. Ez az oka, hogy kevés a helyzet, ahol kipróbálhatják magukat, ahol tapasztalatot gyűjthetnek, ahol elsajátíthatják a praktikus mozgásokat.

Ennek következtében sok az ügyetlen - "mindent leejt" - vagy túlzott inger kereső - "szeles" - túlmozgásos, figyelemzavaros... gyermek.

E rendellenességek pedig megmutatkoznak az értelmi képességek fejlettségi szintjében is, és veszélyeztetik a sikeres iskolai beválást!

Erre és hasonló problémákra nyújtok segítséget tervezett szenzomotoros tréninggel-TSMT- prevenció (megelőzés), vagy korrekció (helyreigazítás) céljából.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!